Wapen van Vlokhoven  
 
Empty
Ons Netwerk Schilderij
Empty
Empty
 
Empty

Ons Netwerk

Wij vormen met anderen een netwerkorganisatie. Het netwerk bestaat uit zelfstandige professionals die op projectbasis in teamverband opereren.

Hierdoor is er toegang tot elke relevante expertise. Ons netwerk bestaat met name uit juristen/advocaten, notarissen, economen/accountants, fiscalisten en human resource-specialisten. Zij hebben een lange staat van dienst op het gebied van fusies en overnames en opereren binnen hun vakgebied naar de "latest state of artĒ. Zij worden uitgedaagd door alle aspecten van hun vakgebied en zijn pro-actief, creatief, aandachtig en persoonlijk betrokken!

Voor fiscale vraagstukken hebben wij samenwerking met
Mr. Lex Berndsen van Van de Sande Berndsen Advocaten,
Wilhelminapark 1, 4818 SL Breda.
Zijn contactgegevens zijn:
Tel. (076) 5215103,
Fax (076) 5209619,
E-mail lex@berndsen.nl.
Website: Van de Sande Advocaten

Voor financieringsvraagstukken verband houdende met fusies en overnames en dergelijke hebben wij samenwerking met
de heer Alfred Algra van Mondriaan
Management & Consultancy,
Kruisbaan 35051 BR Goirle.
Zijn contactgegevens zijn:
tel. 06 21 28 80 58,
E-mail alfred.algra@mondriaanmc.nl
Website: Mondriaan Management & Consultancy

Bovendien hebben wij samenwerking met Forward advocaten. Dit betreft een samenwerkingsverband tussen fiscalisten en advocaten, ieder met hun eigen specialisatie. Dat geeft dekking voor juridische dienstverlening over de volle breedte. Forward advocaten is bereikbaar via www.teamforward.nl

Voorts hebben wij met vaste regelmaat overleg met Professor H.C.F. Schoordijk (emeritus hoogleraar UvT, vakgebieden Gemengde rechtsgebieden en Burgerlijk (proces) recht) wiens bijdrage aan de kwaliteit van onze dienstverlening van substantiŽle betekenis is.