Wapen van Vlokhoven  
 
Empty
Empty Klantenbestand
Empty
Empty
 
Empty

Familiebedrijf

Onze klanten zijn veelal familiebedrijven uit het zogeheten middenbedrijf, te weten (groot)handelsbedrijven, producenten en professionals, veelal met een ondernemingswaarde van meer dan 1 miljoen.

Wij verwijzen naar onderstaande referenties:

Montis

L.S.

Dhr. Charles van Vlokhoven adviseert ons bedrijf Montis en familie al 30 jaar.

In plaats van het conflict model zoekt Charles de toenadering en overeenkomst.

Hij bezit de gave om partijen met verschillende belangen en gevoelens bijeen te brengen. Met zijn inzicht op de verschillen maar ook de belangen van partijen, geeft hij partijen het gevoel dat in het compromis recht gedaan wordt aan ieders belang.

Deze ervaring hebben wij in zakelijke en familiaire geschillen.

Paul van den Berg
Montis

Website: Montis

Zuidpark

L.S.

Mij is gevraagd om mijn ervaringen met Charles van Vlokhoven met u te delen. Normaal gesproken ga ik niet in op dergelijke verzoeken, maar in dit geval doe ik het bijzonder graag.

Charles is een bijzonder scherp denkende persoonlijkheid en mijn sparringpartner sinds vele jaren. Indien er zaken zijn die echt "denkkracht" vergen, dan is hij de persoon die ik bel. En niemand anders.

Wat mij zeer bevalt is dat hij de menselijke maat boven alles stelt en zich zeer goed kan inleven in de gevoelens van de ander. Dat is belangrijk. Immers, als je voor een rechter komt te staan, dan kom je beslagen ten ijs. Boosheid en andere emoties worden door hem weggesneden en weggemasseerd en dat kan vaak het grote verschil maken. Het kan betekenen dat ik het er dan bij laat zitten of dat ik dan beter zicht krijg op de kern van de zaak.

Zoals hierboven al gesteld, is hij een onwaarschijnlijk scherp denker. Ik leg vaak de hele casus aan hem voor, met details die voor een ander geen belang hebben, maar voor mij de kern betekenen. Hij weet dan mijn buikgevoel in het juiste kader te plaatsen en in zakelijke argumenten te vertalen.

Het is een man die niet schuwt zijn eigen klant tegengas te geven, om je te behoeden voor een dwaalspoor.

Charles heeft voor mij grote zaken, met grote financiŽle belangen, behartigd. Eigenlijk heb ik het altijd gewonnen, als Charles en ik op een lijn wisten te komen.

Charles en ik kennen elkaar al ruim 20 jaar en in al die jaren is hij me niet 1 keer tegengevallen.

Hartelijkste groet

Zuidpark B.V.

Jan Huijbregts

Website: Zuidpark